Indtil videre har jeg været ene og alene om drift og moderation af Feddit.dk. Heldigvis har der heller ikke været meget arbejde over det (tak for det 🙂). Jeg tænker dog at det er en god idé at få et par ekstra hænder før det bliver nødvendigt. Derfor søger jeg nu et par (2) moderatorer til Feddit.dk.

Forventninger

Som moderator bør man have en klar kommunikation for at lette deeskalering af konflikter. Samtidig bør man kunne forholde sig neutralt - det er ikke imod reglerne at være uenige. Det er en bonus at være en aktiv bruger, da man derved kan virke som et godt eksempel.

Arbejdsbyrden er lige nu ret lav og den stiger sandsynligvis ikke meget inden for det næste stykke tid (det virker som om alle på Reddit allerede har glemt protesten så denne “bølge” af nye brugere er nærmest overstået).

Udover de åbenlyse ting som står i Moderationspolitikken jeg lagde ud den anden dag, så vil de to nye moderatorer også hjælpe med at vurdere oprettelsesansøgninger fra nye brugere, så det ikke kun er mig der kigger på dem. Så vil vi også være 3 og kan i værste fald stemme om ansøgningerne uden mulighed for 50% mod 50% (selvom enighed selvfølgelig skal forsøges at findes først).

De nye moderatorer vil også hjælpe med at udforme spørgsmål til en brugerundersøgelse (hvis man ellers har forslag til spørgsmål til denne så skriv gerne nedenfor).

Teknisk viden ses også som et plus, da hjælp til den tekniske opsætning af Feddit.dk også kunne bruges, men dette er ikke et krav.

Jeg tænker her i starten at disse moderatorer vil være moderatorer for alle fællesskaber på Feddit.dk. Der er ikke nok aktivitet til at det er nødvendigt at forskellige fællesskaber har forskellige moderatorer som det er lige nu. På sigt skal der dog nok tænkes over nogle regler omkring hvor mange fællesskaber en enkelt bruger kan være moderator for.

Ansøgning

Hvis du gerne vil ansøge, så send mig en privatbesked (jeg svarer så hurtigt jeg kan som kvittering på at din ansøgning er modtaget). Der er ingen ansøgningsformular, men her er nogle af de ting du fx kunne inkludere, blot til inspiration:

  • Fortæl om dig selv.
  • Hvorfor vil du gerne være moderator på Feddit.dk?
  • Hvorfor tror du at du vil være en god moderator?
  • Har du erfaring som moderator andetsteds fra?
  • Hvad kan du bidrage med af kundskab/viden?
  • Hvor meget tid vil du kunne bruge på at være moderator?

Der er åbent for ansøgninger indtil kl 20:00 fredag d. 14 juli.