Jeg er altid meget nysgerrig på hvad folk har installeret af udvidelser til deres browser, og hvilken en af dem der er deres favorit. Det kunne jo være man opdagede at der var en udvidelse der kan lige præcis det man ikke vidste man ledte efter. Jeg har selv lige tjekket hvor mange jeg har installeret (about:support i adresselinjen i Firefox), og der er intet mindre en 78(!).

De er ikke allesammen i brug, men størstedelen er vist.

Hvis man ser bort fra adblockere af forskellige arter, så er min favoritudvidelse Vimium. Jeg bruger den hver dag, i hvert vindue og i hver en tab. Hvis den nogensinde holder op med at fungere, bliver jeg nødt til at lære hvordan man laver en browser add-on.

På en andenplads kommer nok Wallabag’s udvidelse Wallabagger til at tilføje til min wallabag-konto. Den er også næsten i brug hver dag, så jeg kan læse artikler på min telefon eller ereader, uden støj.

På tredjepladsen er der KeeWeb Connect, så jeg kan forbinde til min password-manager som er baseret på KeePass.

Som “honourable mention” kommer Consent-O-Matic, så man ikke hele tiden skal afvise cookie-fnat. Det er mange sparede kliks.

Nej, jeg er ikke betalt af #BigVim eller andre for denne besked, jeg er blot en glad bruger.

Fortæl mig hvorfor jeg mangler din favoritudvidelse.

  • @karbon
    link
    21 year ago

    Hvis du i forvejen bruger uBlock Origin er der en lignende funktion. Jeg mener den hedder “zapper” eller noget i den stil

    • @jjffnn
      link
      11 year ago

      Det tror jeg du har ret i. Jeg bruger uBlock Origin, og har brugt den feature før, men den lavede vidst et filter der fjerner genstanden for altid og det er ikke altid det jeg vil have.
      Men der er generelt en tendens til overlap imellem mange anti-annoyance addons, og jeg synes alternativer er rare at have for sæt nu uBlock laver samme nummer som adblock plus og man skal udskifte det ene addon der klarer alt.
      Mem jeg tror du har ret, og det er en god måde at mindske rod i addons på. :)