Det danske retsvæsen er for sløvt og blødt! Jeg oplever alt for tit at overhale langsomtkørende cyklister, blot for at se dem holde lige ind foran mig ved næste lyskryds. Mit forsigtige forslag er, at det minimum skal give to års ubetinget fængsel eller en rummeter raske rap i rumpetten, for den slags samfundsskadelig adfærd, som minimum. Dobbelt op hvis vedkommende kører el-cykel. Bilister som kører igennem vandpytter og oversprøjter sagesløse cyklister bør straffes endnu hårdere.

Hvilke hverdagsproblemer mener I skal straffes hårdere end de bliver i dag?

  • @HejMedDig
    link
    117 months ago

    Åh ja, de langsomme cyklister som så kører over stoplinjen, og holder på den anden side af fodgængerfeltet. Kollektiv piftning af deres cykel!

    Folk der smider deres cigaretskodder i kloakriste, de burde tvinges til at drikke et glas med alle de skadelige stoffer deres skodder udleder til vandet, og dem som smider skodderne andre steder end i en skraldespand, kan da også få en tår

    • @letraset
      link
      37 months ago

      Det scenarie med cyklerne er især til stor gene når der er separat trafiklys til cyklister, som kun er synligt når man opfører sig pænt og holder for rødt inden trafiksignalet. Dem der kører længere frem holder således og blokerer for cyklister der nu har grønt lys!

      En skændsel!

      Straffen er, at de altid skal gå foran dem de skal følge, og derfor altid skal se sig bagud, for at vide hvor de skal gå hen.

      • @UnderbroenOP
        link
        27 months ago

        Det er en helt bibelsk straf! En omvendt “Lots hustru” for cyklister