God weekend

  • Baizey
    link
    31 year ago

    Sig til hvis du vil have hjælp med botten :)

    Hvis du ikke føler for at lave den fuldt open-source kan vi evt også bare arbejde sammen på den i dit private repo, selv hvis du putter regler på der gør at jeg skal lave pull-requests :P

    • Andreas
      link
      21 year ago

      Tack för hjälpen! Den ska bli open source men jag brukar publicera källkoden innan jag har testat programmets grundläggande funktioner och bekräftat att den fungerar som den ska - är det inte så man gör i open source där man får publicera inkomplett kod?

      • Baizey
        link
        41 year ago

        jeg er ikke helt sikker på hvad du prøver at sige, men yep? open-source betyder blot at alle kan se kilde-koden, funktionalitet er ikke nødvendigt

        det lød som at du holdt tilbage på at dele koden med folk til at du følte at kodebasen var i et godt sted :P

        btw hvad sprog har du valgt at skrive botten i?

        • Andreas
          link
          21 year ago

          Beklagar, är det språket som gör det oklart? Det jag frågade är om det är standard inom open source att publicera kod som inte är funktionell än.

          Botten skrivs i Python, liksom Reddit-arkiveringsbotten vars källkod finns här. Som den dåligt skrivna koden visar är jag inte professionell programmerare.

          Jeg kan prøve at skrive på dansk hvis det er svært at læse svensk.

          • Baizey
            link
            111 months ago

            Det var måske noget med google translate der gik galt :p den lavede i hvertfald noget sjovt dobbelt negativt Tror python er det eneste sprog jeg ikke ville skrive, men det kan være at du ser en bot i et andet sprog inspireret af din bot i fremtiden :)