• Jeg synes egentlig at det er fair nok. Der er steder i Danmark der er langt mindre bæredygtige (miljømæssigt, økonomisk, etc.) end andre og ikke alle forskelle skal udlignes og finansieres af fællesskabet.

    • @UnderbroenOP
      link
      41 year ago

      Men det betyder vel i praksis at vi alle skal bo i byerne? Flyt til en by/fastlandet eller forvent en ringere service, lavere livskvalitet og færre ressourcer også selvom du betaler din skat og er en aktiv del af dit samfund. Alt kan vel ikke gøres op i kroner og ører?

      • @SorteKaninMA
        link
        2
        edit-2
        1 year ago

        På den anden side kan man sige at man betaler rigtig meget for at bo i byen. Så gør det måske ikke så meget at betale lidt ekstra for posten i landområderne, hvis man ellers bor rigtig billigt? Er det ikke på en måde fair at man kan bo dyrt i byen, men derved også nyder godt af byens effektivitet, mens man bor billigt på landet og dermed må betale lidt ekstra for ydelser som post?

        Men så sort og hvidt er det nok ikke.

        • @UnderbroenOP
          link
          01 year ago

          Nej så sort/hvidt er det nok ikke. Jeg synes det er væsentligt at bolig er nu du som individ betaler til (og tjener på, hvis du bor i byen, historisk set), mens post, skole, lægehjælp etc. er noget vi betaler til som samfund.