Det er selvfølgelig prisværdigt at prøve at protestere på den måde, men jeg forholder mig meget skeptisk til at dette kommer til at ændre noget fundamentalt.

Vi kan jo se hvad der sker fra sidelinjen, og i er meget velkomne til at bruge Feddit.dk mens /r/Denmark er væk. I er selvfølgelig også velkommen til at blive når /r/Denmark vender tilbage :)

Feddit.dk vil naturligvis aldrig introducere reklamer eller begrænse måden brugerne tilgår siden på (så længe det ikke er til gene for andre brugere).

  • @SorteKaninOPMA
    link
    211 months ago

    Tak for entusiasmen - jeg synes dog stadig donationer er lidt for tidligt. Det introducerer en potentiel interessekonflikt som jeg ikke synes der er belæg til endnu.

    For mig at se kunne feddit.dk være starten på en generel global demokratisering af nyheds-aggregering og måske sociale medier generelt.

    Jeg beundrer din optimisme og det kunne da være nice - men sku’ vi nu ik’ liiiiiiige se tiden an. Bevares, det kunne være fedt. Men jeg tror ikke jeg kan stå her og nu og forudsige hvordan internettet vil udvikle sig på den lange bane.

    • @LightningHaqeem
      link
      311 months ago

      Heh - kan godt være jeg lod mig rive lidt med. Men jeg synes det er spændende at overvære den spæde start til noget, der i det mindste har potentiale til at løse nogen af de problemer, der har plaget det her space siden det opstod.