Hej til alle de nye! @RanFromReddit@feddit.dk, @Max@feddit.dk, @LightningHaqeem@feddit.dk, @ben@feddit.dk, @bobslaede@feddit.dk, @ObtuseRecluse@feddit.dk, @leds@feddit.dk og @fuckgradigeudlejere@feddit.dk

Jeg går ud fra det er Reddits API politik der får mange til at flygte nu om dage. Hvordan fandt i dog frem til feddit.dk?

I må endelig gerne fortælle andre på /r/Denmark omkring siden da jeg ikke selv kan gøre det, da det betragtes som selvpromovering.

EDIT2: Det lader til at /r/Denmark mods fjerner posts om Feddit.dk (men ikke kommentarer?), selvom de ikke er fra mig.

EDIT: Hvis du ikke får en velkomst-besked her inden for 24 timer betyder det at din ansøgning er blevet afvist. Du kan kontakte mig på Reddit hvis du har spørgsmål.

  • @SorteKaninOPMA
    link
    dansk
    4
    edit-2
    11 months ago

    Wow, det er sgu vildt nok. Altså hvordan kan det betragtes som selvpromovering når det ikke er din egen side? Jeg kan kun opfordre dig til at spørge moderaterne hvorfor de betragter det på den måde.

    • @President_PyrusM
      link
      dansk
      211 months ago

      Mine kommentarer om det derinde er ikke blevet fjernet, så det er godt nok mærkeligt. Men jeg skrev så også i opslaget om at /r/Denmark går i sort. @humanplayer2@lemmy.ml

    • humanplayer2
      link
      fedilink
      dansk
      111 months ago

      Jeg synes også det er bisart. Jeg prøvede igen hvor jeg eksplicit skrev at jeg kun er bruger, men der røg den under “ingen reposts eller irrelevante opslag” - reglen.