Hej mine kære fedtegrever!

Jeg har lige haft en mega uheldig morgen. Kort sagt: Min lille pendlerbil er gået i udu, og jeg var nødt til at vente ekstra længe på vejhjælpen. Nu sidder jeg og arbejder “hjemmefra” hos mekanikeren og kan nyde at få ondt i ryggen over en akavet kropsstilling. Det er naturligvis oveni en forkølelse, der kun lige er ved at gå i orden - og nu sidder jeg naturligvis og er bekymret over om jeg nu fik lukket og låst hoveddøren i al min hast.

Så jeg vil gerne høre om jeres andres dårlige dage. Har I haft en virkelig brahe-dag for nyligt? Fik I vendt det om, så en dårlig dag eller morgen blev til en okay god en alligevel?

  • @bobslaede
    link
    39 months ago

    Det er dyrt at være fattig. Kan godt lide den gamle historie om den fattige der hvert år må købe nye sko som ikke holder. Mens den der har råd kan købe et par sko der er 5 gange så dyre, men holder i 10 år.
    Det betaler sig at spare op, og købe kvalitet.

    • @KlorofylM
      link
      49 months ago

      Ja, det må man sige.

      Synes dog efterhånden det stort set er umuligt at købe tøj der holder. Uanset prisen. Bevares - man kan købe arbejdstøj, men det har ikke et passende udseende til de fleste begivenheder. Jeg ville ikke have noget i mod at betale ret mange penge for tøj, hvis det er produceret så skånsomt for miljøet som muligt og hvis det holder. Men synes ikke jeg rigtig kan finde noget der lever op til de kriterier.