Hej mine kære fedtegrever!

Jeg har lige haft en mega uheldig morgen. Kort sagt: Min lille pendlerbil er gået i udu, og jeg var nødt til at vente ekstra længe på vejhjælpen. Nu sidder jeg og arbejder “hjemmefra” hos mekanikeren og kan nyde at få ondt i ryggen over en akavet kropsstilling. Det er naturligvis oveni en forkølelse, der kun lige er ved at gå i orden - og nu sidder jeg naturligvis og er bekymret over om jeg nu fik lukket og låst hoveddøren i al min hast.

Så jeg vil gerne høre om jeres andres dårlige dage. Har I haft en virkelig brahe-dag for nyligt? Fik I vendt det om, så en dårlig dag eller morgen blev til en okay god en alligevel?

  • @ModedyretOP
    link
    29 months ago

    Min logik, da jeg tog dagene der, var mest af alt at jeg følte mig frisk nok - og at jeg ikke ville smitte de andre.

    Du har en god pointe, dog! Jeg måtte også erkende for mig selv i fredags, at jeg nok skulle have taget en sygedag i stedet. Jeg voksede op i en tid/miljø om at småsygdomme, dem skulle man bare ignorere. At en forkølelse, medmindre den var decideret grim, ikke var nok til en sygedag eller to. Så det er en læringskurve for mig, fortsat, om hvor grænsen går - især siden jeg helt undgik at blive syg under nedlukningerne.

    • @Grippler
      link
      4
      edit-2
      9 months ago

      Min egen tommelfingerregel er, at hvis jeg er syg nok til at ville blive hjemme for ikke at smitte kollegaer, så er jeg så syg at jeg skal tage en sygedag.

      • @ModedyretOP
        link
        39 months ago

        Det er en god en - tak for det. Den vil jeg følge!

      • @KlorofylM
        link
        29 months ago

        Det er faktisk en rigtig god regel :)