Det er mandag, mine bekendte. Inspireret af https://feddit.dk/post/257712

På hedengangne dailyrush havde vi et par populære tråde, en hvor man kunne skrive, hvad man lige havde set af film og serier, og en anden med hvad man lige havde læst, og endnu en til spil man lige havde spillet.

Én ugentlig tråd med titlen “jeg har lige læst/set/spillet/hørt”, og så kunne man ellers give sin uforbeholdne mening om alt fra film og spil til podcasts og bøger.

Denne stickytråd oprettes automatisk af botten hver mandag kl. 7. Eventuelle ændringer kan forkomme.

  • @SmoothOperator@lemmy.world
    link
    fedilink
    310 months ago

    Gik i gang med Pelle Dragsteds “Nordisk Socialisme” da han blev politisk ordfører for EL, og den er ret god ind til videre. Efter at have boet i udlandet i nogle år er jeg begyndt at tænke at vi i DK har noget af det nærmeste man kan komme på en god implementering af de socialistiske ideer, og det får han sat gode ord på. Og så er den også fremadskuende og med konkrete forslag til lovgivning og reformer.

    Den kunne dog godt have været en smule kortere, men han har selvfølgelig mange kloge ting at sige.

    • @dybber
      link
      310 months ago

      Ja, vi har (haft) en god implementering af mange systemer, problemet er at de er ved at blive nedbrudt og gjort mindre demokratiske. F.eks. skal affaldshåndtering nu privatiseres fremfor at være under demokratisk kontrol. Det giver ingen mening, da vi jo ikke frit kan vælge hvem der tømmer ens skraldespande. Ellers ville vi have 10 forskellige skraldebiler der skulle køre igennem gaden og hente skraldespandene alt afhængigt af hvor de forskellige har kunder, og det giver jo ingen mening. Monopoler som den slags bør være under demokratisk kontrol.