Én ud af otte danskere viser tegn på ensomhed. Det var en af konklusionerne i rapporten “Danskernes Sundhed - Den Nationale Sundhedsprofil 2021”. Ifølge Sundhedsstyrelsens estimat har ensomhed samfundsøkonomiske omkostninger på mere end syv milliarder kroner om året. Og der er et stort behov for at bekæmpe ensomhed, fortæller Anders Ladekarl, generalsekretær i Røde Kors. - Der er brug for en ensomhedsstrategi, fordi der er over 600.000 danskere, som er ensomme, og mange af dem er svært ensomme.

  • @UnderbroenOP
    link
    31 year ago

    Helt enig, det er trist, at ensomhed i sig selv ikke er nok, men skal gøres op i penge.

    Jeg tror kun de sociale medier er en del af det. Jeg kan godt føle mig ensom-ish i øjeblikket efter et årti på farten og nu med små børn. Det er svært at få set venner og holde fast i dem. Sociale medier hjælper i det store hele med at holde kontakten, selvom det er en trist substitut.

    Modtaget, jeg poster på nyheder næste gang, men ville det ikke virke bedre hvis man starter med ét meget aktivt dansk forum og siden deler det op når aktivitetsniveauet er højere?

    • @SorteKaninMA
      link
      61 year ago

      Det er mest fordi nyheder næsten er det eneste der bliver postet. Så hvis der er brugere der ikke vil se nyheder men gerne vil se alt det andet, så hjælper det på det. Det er bare så det ikke dominerer det hele. Feddit.dk er ikke kun for nyheder :)

      • @UnderbroenOP
        link
        21 year ago

        Det giver virkelig god mening - det vil jeg gøre fremover, så det ikke sander til med nyheder.

    • Limfjorden
      link
      21 year ago

      Når du poster på c/nyheder kan man også se det når man kigger på feddit.dk som helhed. fordi feddit.dk er så lille som det er fungerer det derfor mere som en kategorisering af pælen end et faktisk andet forum:)

      • @UnderbroenOP
        link
        11 year ago

        Ah kool, tak for information - jeg poster den slags på nyheder fremover!