• @CrateDane
    link
    510 months ago

    Det meste af jorden er forpagtet af landmænd og drives konventionelt. Men folkekirken skal indstille sig på, at en større del af jorden skal drives økologisk, udtages til skovrejsning eller bruges til opstilling af vindmøller og solceller, siger Henrik Stubkjær.

    Der skal de nok lige tænke sig om. Økologi gavner umiddelbart ikke klimaet. Der er vindmøller og solceller et klarere fremskridt.

    I øvrigt sjovt at de lancerer det her, efter det i løbet af det seneste år er kommet frem at særlige afstandskrav fra vindmøller til kirker er en væsentlig hindring for udbygning af vindenergi.

    • @EvilCartyen
      cake
      link
      510 months ago

      Økologi gavner miljøet men ikke klimaet. Men folk fatter ikke at skelne, og det er jo lidt problematisk når nu man tit skal vælge mellem miljø eller klima.

      • @Grippler
        link
        1
        edit-2
        10 months ago

        Vi køber netop dansk økologisk for at gavne vores lokalmiljø, men vælger oftest hellere lokalt uøkologisk fremfor økologisk der kommer flere tusinde kilometer fra DK, hvis vi ikke kan få dansk økologisk. Så håber jeg lidt det udligner sig i det store billede, men hvem ved.