Dette er tråden, hvor man kan snakke løst og fast om alt der har med mad at gøre.

Hvad har du lavet i ugens løb, og hvad står menuen på i weekenden? Uanset om menuen er pasta med ketchup eller créme brûlée, er man velkommen til at dele det

Denne tråd oprettes automatisk af botten hver torsdag kl 6.

Hvis du har spørgsmål til botten eller ønsker at bruge den på et fælleskab, så skriv til @President_Pyrus@feddit.dk .

God lille-fredag og bon appétit!

  • djmikeale
    link
    fedilink
    arrow-up
    6
    ·
    5 days ago

    Jeg skal på Roskilde festival på lørdag. Har I nogle gode idéer til noget mere luksusmad jeg kan tage med, end bare pesto og dåsemakrel? Har overvejet confitteret and på dåse, men tror det er lidt for voldsomt at lave på trangia.

    • Urt
      link
      fedilink
      arrow-up
      4
      ·
      5 days ago

      Synes da confitteret amd lyder genialt! Alt med parmesanost er også godt - måske en risotto m. Hvidvin, tørrede svampe og hvad der ellers falder en ind

          • djmikeale
            link
            fedilink
            arrow-up
            3
            ·
            5 days ago

            Genial idé med æg - porcherede æg here I come! Og god pointe med fond og holdbarhed.

            • EvilCartyen
              link
              fedilink
              arrow-up
              4
              ·
              4 days ago

              En pasta carbonara er lavet med ingredienser der kan holde sig længe; tørret pasta, hårde oste (parmesan, pecorino), æg, hvidløg, og guanciale/bacon.

              Det var praktisk når kulsvierne (carbonarierne) var oppe i bjergene og brænde kul I mange dage i træk.