Dette er tråden, hvor man kan snakke løst og fast om alt der har med mad at gøre.
Hvad har du lavet i ugens løb, og hvad står menuen på i weekenden? Uanset om menuen er pasta med ketchup eller créme brûlée, er man velkommen til at dele det
Denne tråd oprettes automatisk af botten hver torsdag kl 6.
Hvis du har spørgsmål til botten eller ønsker at bruge den på et fælleskab, så skriv til @President_Pyrus@feddit.dk .
God lille-fredag og bon appétit!
Det var en konge ide fra urt der!
Skal det være rigtig vildt køber du en liter Oscar fond https://vinogkokken.dk/brand/9-oscar Behøver ikke være på køl før åbning
Så kan du køre en konge risotto på trangiaen!
Æg kan godt holde sig uden køl, Danmark er et af de eneste lande der har krav om køl. https://samvirke.dk/artikler/holder-aeg-laengere-naar-de-er-paa-koel Det åbner måske for lidt retter.
Genial idé med æg - porcherede æg here I come! Og god pointe med fond og holdbarhed.
En pasta carbonara er lavet med ingredienser der kan holde sig længe; tørret pasta, hårde oste (parmesan, pecorino), æg, hvidløg, og guanciale/bacon.
Det var praktisk når kulsvierne (carbonarierne) var oppe i bjergene og brænde kul I mange dage i træk.