Dette er tråden, hvor man kan snakke løst og fast om alt der har med mad at gøre.
Hvad har du lavet i ugens løb, og hvad står menuen på i weekenden? Uanset om menuen er pasta med ketchup eller créme brûlée, er man velkommen til at dele det
Denne tråd oprettes automatisk af botten hver torsdag kl 6.
Hvis du har spørgsmål til botten eller ønsker at bruge den på et fælleskab, så skriv til @President_Pyrus@feddit.dk .
God lille-fredag og bon appétit!
Det blev til lammekølle med kartofler, sovs og græsk salat i går, med masser af rester i dag. Kartoflerne ovnbagte jeg i fadet under lammekøllen, så de kunne optage godt med smag fra fedtet og kødsaften og vendte dem til sidst med persille. Det blev altså virkelig godt!
Lam er dælme også godt!
Specielt når jeg fik købt den nedsat, fordi de var tæt på at udløbe. 100 kr for 2 kg!
Det smager det jo nok ikke ringere af 🙂
Man skal virkelig være glad for en 50 kr/kg kilopris nu om dage. Fik selv købt hakket gris i går til 40 kr/kg, mens at alt oksekød var over 120 kr/kg. Det er en vild forskel.
Og specielt på lam. Men igen, det var også kun fordi det var en fersk lammekølle, der udløb dagen efter. Normalprisen var vidst omkring 120 kr/kg.