Det er mandag, mine bekendte. Inspireret af https://feddit.dk/post/257712

På hedengangne dailyrush havde vi et par populære tråde, en hvor man kunne skrive, hvad man lige havde set af film og serier, og en anden med hvad man lige havde læst, og endnu en til spil man lige havde spillet.

Én ugentlig tråd med titlen “jeg har lige læst/set/spillet/hørt”, og så kunne man ellers give sin uforbeholdne mening om alt fra film og spil til podcasts og bøger.

Denne stickytråd oprettes automatisk af botten hver mandag kl. 7. Eventuelle ændringer kan forkomme.

  • @EvilCartyen
    link
    211 months ago

    Jeg har købt det men har det sådan set bare liggende - spiller stadig D4. Hvad er det du synes er fænomenalt ved det? :)

    • @CrateDane
      link
      211 months ago

      Det er som en D&D-aften med en fantastisk DM. Man kan angribe en situation på alle tænkelige og utænkelige måder, og der er bare så meget indhold i spillet uanset hvordan man spiller det. Hvis man vælger at forsøge at snakke sig forbi en tilfældig goblin-vagt er det stadig en cutscene med voice acting og forskellige ting man kan sige. Og hvad du gør i mange forskellige situationer kan meget nemt påvirke hvad der sker senere i spillet.

      Musikken, grafikken, historien osv. er også bare smukt lavet. D&D-reglerne er ret så udførligt oversat, med kun de mest nødvendige ændringer hist og her. Det er ikke alle subclasses og spells der er med, men der er stadig et kæmpe udvalg.