Vi skal til at gå fra en knivblok til en knivmagnet for at skaffe lidt mere plads på køkkenbordet. Hvilke overvejelser skal vi gøre os og hvordan kan man se om det er en stærk magnet?

  • Tralle
    link
    fedilink
    arrow-up
    3
    ·
    edit-2
    4 hours ago

    Bruger sådan en her fra noyer, den kunne godt have brugt lidt flere magneter i sig.

    Obs på at vand, carbon stål og træ giver lidt sorte mærker hvis man ikke passer på. Bruger du rustfrie vil du ikke opleve det.

    Burde nok snart pudse mine carbon knive lidt op… Det ser da grove ud på billeder.

    • KlorofylMA
      link
      fedilink
      arrow-up
      2
      ·
      3 hours ago

      Hvilken er kulkniven længst til venstre? har været lun på denne længe. Har en anden kulkniv med Shirogami/white paper stål, som jeg elsker. Den er mega let at holde meget skarp.

      • Tralle
        link
        fedilink
        arrow-up
        3
        ·
        edit-2
        2 hours ago

        Det er en mazaki deba i white 2, fiske kniv. Bruger den ikke meget. Hvert fald for lidt.

        Den fine sorte plet er mærkerne efter en tommelfinger der ikke blev vasket af hurtigt nok 🙂

        De tre i midten er fantastiske knive. Hiromoto i super blue, han er desværre stoppet.

        Kender ikke til dictum. Cleancut.se og vores egen max i Ulfborg https://www.japanesenaturalstones.com/ kan anbefales

        • KlorofylMA
          link
          fedilink
          arrow-up
          2
          ·
          45 minutes ago

          Dictum har super meget spændende værktøj til træarbejde og snedkeri osv.

          At de også har knive til madlavning er vist lidt bare en side ting.

          Vildt nok at kniven reagere så hurtigt op en finger.