Vi skal til at gå fra en knivblok til en knivmagnet for at skaffe lidt mere plads på køkkenbordet. Hvilke overvejelser skal vi gøre os og hvordan kan man se om det er en stærk magnet?

  • KlorofylMA
    link
    fedilink
    arrow-up
    2
    ·
    7 hours ago

    Hvilken er kulkniven længst til venstre? har været lun på denne længe. Har en anden kulkniv med Shirogami/white paper stål, som jeg elsker. Den er mega let at holde meget skarp.

    • Tralle
      link
      fedilink
      arrow-up
      3
      ·
      edit-2
      6 hours ago

      Det er en mazaki deba i white 2, fiske kniv. Bruger den ikke meget. Hvert fald for lidt.

      Den fine sorte plet er mærkerne efter en tommelfinger der ikke blev vasket af hurtigt nok 🙂

      De tre i midten er fantastiske knive. Hiromoto i super blue, han er desværre stoppet.

      Kender ikke til dictum. Cleancut.se og vores egen max i Ulfborg https://www.japanesenaturalstones.com/ kan anbefales

      • KlorofylMA
        link
        fedilink
        arrow-up
        2
        ·
        5 hours ago

        Dictum har super meget spændende værktøj til træarbejde og snedkeri osv.

        At de også har knive til madlavning er vist lidt bare en side ting.

        Vildt nok at kniven reagere så hurtigt op en finger.