Dette er tråden, hvor man kan snakke løst og fast om alt der har med mad at gøre.
Hvad har du lavet i ugens løb, og hvad står menuen på i weekenden? Uanset om menuen er pasta med ketchup eller créme brûlée, er man velkommen til at dele det
Denne tråd oprettes automatisk af botten hver torsdag kl 6.
Hvis du har spørgsmål til botten eller ønsker at bruge den på et fælleskab, så skriv til @President_Pyrus@feddit.dk .
God lille-fredag og bon appétit!
I forbindelse med min flytning har jeg nu rent faktisk plads til et køleskab, der ikke bare er et lille 100 liters køleskab med 16 liter fryseboks. Så jeg fik købt mig et kølefryseskab med 234 liter køl og 107 liter frys.
Kæft hvor bliver det faktisk rart nu endelig at have plads i fryseren til at købe diverse ting på tilbud, og ikke bare lige når jeg skal bruge dem.
At det så også betyder, at jeg har plads til at købe is ind i mellem er så måske ikke så godt ;)
Jeg savner virkelig at have en fryser ved køleskabet. En kummefryser er bare ikke optimal til isterninger og drinksglas.
Uhh, jeg har jo oceaner af fryserplads lige nu. Jeg har fået lavet nogle isterninger (men jeg skal have fundet ud af hvordan man laver isterninger uden luftbobler), men det kunne da godt være at man skulle have et par drinksglas på frys!
Det smarte ved en kummefryser er dog at de er vanvittigt energieffektive, og holder en halv evighed. Kold luft falder jo ned, så når man åbner et fryseskab, falder den kolde luft ud, men den bliver i kummefrysere.
Du fryser en termo/kølekasse med vand. Så fryser vandet kun fra oven og du får et lag af klart is øverst. Det skal du så hugge/skære/save frit, og lave til de former du vil have. Så kan du gemme dem i fryseren til senere.
En termokop fyldt med vand er et lille hack til at prøve.
Det skal ikke være gennemfrosset, så prøv dig frem med tiden.
Obligatorisk Technology Connections