Det er mandag, mine bekendte. Inspireret af https://feddit.dk/post/257712

På hedengangne dailyrush havde vi et par populære tråde, en hvor man kunne skrive, hvad man lige havde set af film og serier, og en anden med hvad man lige havde læst, og endnu en til spil man lige havde spillet.

Én ugentlig tråd med titlen “jeg har lige læst/set/spillet/hørt”, og så kunne man ellers give sin uforbeholdne mening om alt fra film og spil til podcasts og bøger.

Denne stickytråd oprettes automatisk af botten hver mandag kl. 7. Eventuelle ændringer kan forkomme.

  • @Underbroen
    link
    311 months ago

    Fedt! Det er stadig min yndlingstidsrøver. Kan man få mods til et Steam Deck? En mod som extended policy cards, hvor du kan se præcis hvad du får ud af et policy card, er en kæmpe hjælp til at blive bedre. Jeg spiller sjældent på højere niveau end emperor, fordi det også skal være afslappende og der skal være plads til fejl, så jeg spiller ikke som sådan efter victory conditions. Jeg plejer at spille efter den valgte civs styrker også gå all in på det.

    • @Isbjerg
      link
      311 months ago

      Jeg kan se, det ligger inde på Steam Workshop, så jeg antager, det virker. Det skal helt sikkert prøves i aften!

      • @Underbroen
        link
        211 months ago

        Fedt! Hvis du får blod på tanden i forhold til flere mods må du sige til, jeg synes virkelig der er mange, som har forbedret min oplevelse.

    • @KnaehoejKarse
      link
      311 months ago

      Uden at have prøvet det, er jeg sikker på man kan det. :) Workshop har virket helt som på en alm. PC i andre spil på min egen.

      • @Underbroen
        link
        211 months ago

        Hehe det giver selvfølgelig god mening!