Sommeren er over os og tropenætterne ødelægger igen nattesøvnen. Den logiske løsning er selvfølgelig at have vinduerne helt åbne, men når man bor i stueetagen føles det ubehageligt synes jeg.

Mine vinduer kan ikke rigtig ses medmindre man allerede er i haven, så tænker det er lidt fjollet men jeg ender stadig ofte med at lukke dem på klem bare for en sikkerheds skyld.

Er jeg bare paranoid og hvad gør i andre?

  • @tairoc
    link
    11 year ago

    Vi sover med en altandør på klem, og har gjort det i noget tid. Vores soveværelse vender mod øst, så det er heldigvis muligt at køle det nogenlunde af. Da vi ramte de 30+ grader sidste sommer, købte vi en ventilator der kørte hele natten - dels for kulde, og dels for hvid støj som også hjalp den nyfødte med at sove i sommerhede.

    Det skal dog siges at vores soveværelse er på 1. sal, så enhver bekymring om indbrudstyve har været ret lille. Vi er også begyndt at åbne vinduet på den ældstes værelse som befinder sig på stueetagen, og der havde vi lidt flere bekymringer. Dog vil vi hellere have indbrud end at den ældste skulle sove i 25+ grader.