Hej til alle de nye! @RanFromReddit@feddit.dk, @Max@feddit.dk, @LightningHaqeem@feddit.dk, @ben@feddit.dk, @bobslaede@feddit.dk, @ObtuseRecluse@feddit.dk, @leds@feddit.dk og @fuckgradigeudlejere@feddit.dk

Jeg går ud fra det er Reddits API politik der får mange til at flygte nu om dage. Hvordan fandt i dog frem til feddit.dk?

I må endelig gerne fortælle andre på /r/Denmark omkring siden da jeg ikke selv kan gøre det, da det betragtes som selvpromovering.

EDIT2: Det lader til at /r/Denmark mods fjerner posts om Feddit.dk (men ikke kommentarer?), selvom de ikke er fra mig.

EDIT: Hvis du ikke får en velkomst-besked her inden for 24 timer betyder det at din ansøgning er blevet afvist. Du kan kontakte mig på Reddit hvis du har spørgsmål.

  • @oxbech
    link
    dansk
    41 year ago

    Takker! Som så mange andre er jeg også Rexxitor på jagt efter et nyt sted at spilde mere tid end hvad godt er. Jeg fandt også feddit.dk via join-lemmy.org. Originalt var jeg på lemmy.world, men jeg tænkte det egentlig gav mere mening at finde et dansk instance.

    PS: Det er kan ikke være meningen at du skal bære alle omkostningerne med at drive feddit.dk. Måske der kan blive sat et system op så vi all kan give lidt. Det gør det nok også en smule mere robust :)

    • @SorteKaninOPMA
      link
      dansk
      41 year ago

      Du er ikke den eneste der har nævnt omkostninger. Lige nu koster det ikke særlig meget så det er ikke noget problem.