• @ragusa
    link
    dansk
    211 months ago

    En stor fordel ved AAU er at du selv styrer hvor meget arbejde du vil ligge i det. Du skal bare møde op til 4 eksamener per semester (1 per kursus og 1 projekteksamen), alt anden styrer du selv. Jeg havde meget programmeringserfaring før jeg startede på datalogi, men synes ikke jeg kedede mig, så lavede jeg bare nogle mere avancerede ting.

    Projekterne på første og andet semester er dog forfærdelige i forhold til de senere, hvor det bliver helt fantastisk. De shoehorner alt muligt PBL-lort ind, som suger lysten til at studere. Men det er heldigvis kun de første to semestre ;).

    • Kresten
      link
      dansk
      111 months ago

      At du siger det med PBL er fantastisk, for det er præcis det samme jeg har hørt fra dem der startede sidste år på AAU. Ud fra navnet at dømme lyder det som den mest fundamentale tankegang man skal have før man overhovedet kan kode, så tænker det bliver et kedeligt fag. Er allerede begyndt at analysere på hvilke moduler man kan springe over, har hørt at PBL nærmest burde kunne bestås uden overhovedet at haft undervisningen.

      Er glad for at høre de andre ting du siger. Som jeg selv berørte, så regner jeg med at presse nogle personlige projekter ind, hvor der ellers er kedeligt udenadslære, for emner man allerede kan.

      Uanset hvad, er jeg slet ikke i tvivl om at Uni bliver fedt!