Jeg er pt på udkig efter en ny stegepande (uden Teflon/PFAS), men synes det er svært at hitte hoved og hale i, hvad der er noget værd i oceanerne af SEO-optimeret robot-anbefalinger

Jeg tror mest jeg hælder til noget stål af en art da jeg har prøvet en non-pfas non-stick, der var noget værre hø

Det skal helst heller ikke være støbejern omend jeg ellers har hørt meget godt om dem

Hvad bruger I? Og er der noget I kan anbefale?

  • ArcticDaggerOP
    link
    fedilink
    arrow-up
    2
    ·
    1 day ago

    Hvor længe tager det ca for dem at blive runde i bunden? Og hvis man ikke ønsker det, er der så noget andet du kan anbefale?

    • KlorofylA
      link
      fedilink
      arrow-up
      3
      ·
      1 day ago

      Har kun erfaring fra en pande, som nu er 22 år gammel, og har været brugt på bål og generelt ret hårdt. Har en kollega der bruger sin mere almindeligt som ikke har oplevet at den er blevet rund. Hvis man bruger den mere som en almindelige teflonpande som ikke må varmes mere end til cirka 250 grader ( ved 260 grader begynder den at afgive giftige dampe, forstår jeg ), er det slet ikke sikkert den bliver rundet. Man skal nok også undgå hurtige temperaturændringer som koldt vand direkte på en varm pande.

      Googlede lige: https://www.reddit.com/r/carbonsteel/s/2emJfRDYAk

      Ser ud til de designes mildt bulede for at undgå at de buler ud og står og drejer på flade flader.

      • ArcticDaggerOP
        link
        fedilink
        arrow-up
        3
        ·
        14 hours ago

        Okay, fornemt. Hvis den bare kan holde halvt så længe som din før den bliver bøjet, så er jeg fint tilfreds 😄