Så er det endelig fredag! Dette er tråden, hvor der kan snakkes om alt og intet.

Denne tråd oprettes automatisk af botten hver fredag kl 6.

Hvis du har spørgsmål til botten eller ønsker at bruge den på et fælleskab, så skriv til @President_Pyrus@feddit.dk.

God weekend!

  • KlorofylMA
    link
    fedilink
    arrow-up
    5
    ·
    17 days ago

    Så lidt af det samme da jeg var på ferie med svigerforældrene i sommerferien. Svigerfar er 70 år og svigermor 67. Han lavede ikke morgenmad, frokost, aftensmad og tog ikke af bordet efter maden.

    En dag da min hustru og min svigermor straks efter frokost rejste sig for at rydde op, sagde jeg til dem med med lidt animeret høj stemme så alle kunne høre mig, at de skulle sætte sig ned og slappe af, da det er vigtigt at vi kan hjælps om pligterne og fordi det ikke er rimeligt at de skulle lave alt arbejdet hver gang. Sagde noget lignede dagen efter. Det endte faktisk med at den 70 årige begyndte at tage af bordet.

    • letraset
      link
      fedilink
      English
      arrow-up
      1
      ·
      15 days ago

      Det endte faktisk med at den 70 årige begyndte at tage af bordet.

      Hurra for det, og godt du sagde noget! Jeg har det stramt med at begynde at opdrage på folk når de ikke er hjemme hos mig, men da svigermaskineriet boede hos os i en længere periode for nyligt, var det virkeligt svært ikke at sige noget. Synes også jeg var i min fulde ret til at sige noget, når nu de boede hos os, hvor alle hjælper til med de daglige gøremål. Jeg påtalte en enkelt gang, at svigerfar måske lige kunne tage sit eget service med ud i køkkenet når han rejste sig fra bordet, og det gjorde han så også de efterfølgende dage. Men træerne voksede ikke ind i himlen, han lod alt andet på bordet stå :-D