Dette er tråden, hvor man kan snakke om sine madkreationer og madoplevelser fra ugen der er gået (næste uges madplaner er dog også velkomne).

Uanset om det er pasta med ketchup eller en crème brûlée der har været på menuen, er man velkommen til at dele det!

Denne tråd oprettes automatisk af botten hver søndag kl 6.

Hvis du har spørgsmål til botten eller ønsker at bruge den på et fælleskab, så skriv til @President_Pyrus@feddit.dk.

God søndag!

  • SorteKaninA
    link
    fedilink
    arrow-up
    6
    ·
    13 days ago

    Der er ret mange rester tilbage fra frokostordningen på mit nye arbejde så jeg har dybest set levet af deres menu denne uge :P

    Der var bl.a. julemad i torsdags med flæskesteg, rødkål, risalamande osv.

    Men det der smager bedst ved at spise resterne er dog følelsen af madbudgettet derhjemme der skrumper. Gratis mad smager bare bedre 😋

  • bobslaede
    link
    fedilink
    arrow-up
    5
    ·
    13 days ago

    Jeg lavede smash burgers på grillen i går. De blev gode. Med bacon, løg og ost 🍔
    Ellers har vi fået fladbrød med bønner og guac. Og chili sin carne.
    Det var det mest nævneværdige 😃

    • KlorofylA
      link
      fedilink
      arrow-up
      4
      ·
      13 days ago

      Vil du ELI5 hvad den praktiske forskel på burgere med smash bøffer vs bøffer er?

      • bobslaede
        link
        fedilink
        arrow-up
        3
        ·
        13 days ago

        Når jeg laver smash så former jeg ikke bøfferne. Jeg laver kugler af kød. Så putter jeg dem på ret varm stegeplade på grillen, og så klemmer jeg dem helt flade. Smasher dem ned i pladen. Altså stille og roligt. Så får de nogle rigtig dejlig sprøde kanter. Når jeg har vendt dem om, så putter jeg ost på, og lukker låget på grillen. Så smelter det dejligt ind i bøfferne.

  • KlorofylA
    link
    fedilink
    arrow-up
    4
    ·
    13 days ago

    Har fået vildsvinekølle. Købte det af en kollega for 50 kr / kg. Det smager ret godt.