Dette er tråden, hvor man kan snakke om sine madkreationer og madoplevelser fra ugen der er gået (næste uges madplaner er dog også velkomne).
Uanset om det er pasta med ketchup eller en crème brûlée der har været på menuen, er man velkommen til at dele det!
Denne tråd oprettes automatisk af botten hver søndag kl 6.
Hvis du har spørgsmål til botten eller ønsker at bruge den på et fælleskab, så skriv til @President_Pyrus@feddit.dk.
God søndag!
Æbleflæsk med rugbrød med smør på.
Jeg fik en ristet med det hele ved Hanegals pølsevogn ved Rundetårn. En dame ved siden af mig bestilte en vegetarisk pølse og noget grønlangkål. Pølsemanden advarede hende om at grønlangkålen ikke var vegetarisk.
Hvad fanden putter man i grønlangkål for at gøre det ikke-vegetarisk?
Ja, det er et rigtig godt spørgsmål. Det kan være at pølsemanden mente vegansk.
Den kan være lavet med kartoffelmos med smør og mælk i.
Så er den vel stadig vegetarisk
Jeg fik lavet en portion risengrød uden salt, men med sukker og vanilje i går, og har lige stået og smuttet mandler, og om lidt skal der piskes lidt flødeskum. Det kan jo ske for selv den bedste 🤷♂️
Og forleden blev det til hamburgerryg med grønlangkål, serveret med rødbede, en skive rugbrød og en klat sennep. Havde jeg ikke været lidt tømmermændsplaget, så havde jeg nok taget en dram til maden!