Dette er tråden, hvor man kan snakke om sine madkreationer og madoplevelser fra ugen der er gået (næste uges madplaner er dog også velkomne).
Uanset om det er pasta med ketchup eller en crème brûlée der har været på menuen, er man velkommen til at dele det!
Denne tråd oprettes automatisk af botten hver søndag kl 6.
Hvis du har spørgsmål til botten eller ønsker at bruge den på et fælleskab, så skriv til @President_Pyrus@feddit.dk.
God søndag!
Jeg fik en ristet med det hele ved Hanegals pølsevogn ved Rundetårn. En dame ved siden af mig bestilte en vegetarisk pølse og noget grønlangkål. Pølsemanden advarede hende om at grønlangkålen ikke var vegetarisk.
Hvad fanden putter man i grønlangkål for at gøre det ikke-vegetarisk?
Ja, det er et rigtig godt spørgsmål. Det kan være at pølsemanden mente vegansk.
Den kan være lavet med kartoffelmos med smør og mælk i.
Så er den vel stadig vegetarisk