Dette er tråden, hvor man kan snakke om sine madkreationer og madoplevelser fra ugen der er gået (næste uges madplaner er dog også velkomne).

Uanset om det er pasta med ketchup eller en crème brûlée der har været på menuen, er man velkommen til at dele det!

Denne tråd oprettes automatisk af botten hver søndag kl 6.

Hvis du har spørgsmål til botten eller ønsker at bruge den på et fælleskab, så skriv til @President_Pyrus@feddit.dk.

God søndag!

  • KlorofylA
    link
    fedilink
    arrow-up
    8
    ·
    3 days ago

    Har lavet mine første omgang boller på surdej. Har fået surdejen af en kollega. Så nu skal jeg bare holde den i live. Dejen består af 830 ml vand, 1000 gram almindeligt hvedemel fra Rema og 20 gram salt. Resultatet ses nedenunder.

  • President_PyrusMA
    link
    fedilink
    arrow-up
    6
    ·
    3 days ago

    Den har blandt andet stået på pasta med kødsovs og flæskesteg. I aften er det jo Mortens aften, så det bliver andebryststeg i dag.

    • bobslaede
      link
      fedilink
      arrow-up
      4
      ·
      3 days ago

      Vi snupper en gang svensk pølseret i aften. Det kan også noget. Håber jeg.

      • President_PyrusMA
        link
        fedilink
        arrow-up
        3
        ·
        3 days ago

        Uh, det er heller ikke dumt, og det er godt nok mange år siden jeg fik det sidst. Det kunne godt være at det skulle på menuen herhjemme snart.

    • KlorofylA
      link
      fedilink
      arrow-up
      3
      ·
      3 days ago

      Hold nu op de ser gode ud.Sindsygt flot arbejde. Har du et billede af krummen?

      • SorteKaninA
        link
        fedilink
        arrow-up
        5
        ·
        3 days ago

        Desværre ikke, det glemmer man hurtigt når man nyder at spise dem 😋

  • bobslaede
    link
    fedilink
    arrow-up
    3
    ·
    3 days ago

    Denne uge har den stået på boller i karry med ristaffel, spaghetti carbonara, og pitabrød med tun og falafel ☺️