Det er mandag, mine bekendte. Inspireret af https://feddit.dk/post/257712

På hedengangne dailyrush havde vi et par populære tråde, en hvor man kunne skrive, hvad man lige havde set af film og serier, og en anden med hvad man lige havde læst, og endnu en til spil man lige havde spillet.

Én ugentlig tråd med titlen “jeg har lige læst/set/spillet/hørt”, og så kunne man ellers give sin uforbeholdne mening om alt fra film og spil til podcasts og bøger.

Denne tråd oprettes automatisk af botten hver mandag kl 6.

Hvis du har spørgsmål til botten eller ønsker at bruge den på et fælleskab, så skriv til @President_Pyrus@feddit.dk.

  • VonReposti
    link
    fedilink
    arrow-up
    3
    ·
    14 hours ago

    Jeg synes der var meget legitim kritik af sæson 1 gemt blandt støjen. Mit største grudge var skuespillet som jeg synes var stift og føleleskoldt. Især elverne havde et usædvanligt stift skuespil, hvor det var næsten umuligt at føle med dem som seer. Det blev der heldigvis rettet op på i sæson 2. Jeg synes stadig at Galadriel bliver spillet lidt stift, men det er nok fordi de prøver at matche Galadriel fra LOTR. Problemet her er bare at Cate Blanchett leverede en fuldstændig eminent optræden, som ingen ville kunne nærme sig.

    Så i stedet for at fremstå som den betænksomme, intelligente og mystiske Galadriel som i LOTR, så får den nye skuespiller hende til at fremstå som følelseskold, impulsiv og mentalt fraværende. Jeg tror formålet var at fremstå som en ung og lidt impulsiv LOTR Galadriel, men det ramte bare ved siden af skiven da det var i forvejen en meget svær rolle at spille.