Dette er tråden, hvor man kan snakke om sine madkreationer og madoplevelser fra ugen der er gået (næste uges madplaner er dog også velkomne).

Uanset om det er pasta med ketchup eller en crème brûlée der har været på menuen, er man velkommen til at dele det!

Denne tråd oprettes automatisk af botten hver søndag kl 6.

Hvis du har spørgsmål til botten eller ønsker at bruge den på et fælleskab, så skriv til @President_Pyrus@feddit.dk.

God søndag!

  • President_PyrusMA
    link
    fedilink
    arrow-up
    6
    ·
    3 days ago

    Jeg har haft temmelig travlt den sidste uges tid, så jeg har ikke haft meget tid til at stå i køkkenet. Så det blev mest af alt til kødsovs fra fryseren.

    Her til morgen står den på at lindre mine tømmermænd fra i går. Planen er at det bliver i selskab med en portion af mine baked beans, og måske en film af en art.

  • KlorofylA
    link
    fedilink
    arrow-up
    6
    ·
    3 days ago

    Lavede boller i karry til tre dage ;) fik fortyndet kødet lidt for meget med havregryn, æg og lidt mel. Men det smagte nu stadig helt ok.

    Min hustru lavede pandekager over bål i går. Totalt hyggeligt. Specielt når man ikke selv skal stå i røgen og brænde fingrene.

    Lavede flæskesteg i går. Pakkede hele stegen ind i sølvpapir med salt, pepper og laurbærblade og tilberedte den ved 200 grader til den havde kernetemp på 65. Tog sværene af da den var færdig og grillede dem ved super høj temp til de boblede op. Resultatet blev temmelig godt. Planen var egentlig at langtidstilberede den, men blev optaget af andre projekter og kom for sent i gang.

    Elles har jeg fået røget en portion chili, som jeg ikke har smagt endnu. Lavede et bål i Weber grillen. Efter det var blevet til kul lagde jeg vådt bøgeflis på og lagde chilierne på sølvpapir så langt fra varmen som muligt. Det et gav en del røg.