Dette er tråden, hvor man kan snakke om sine madkreationer og madoplevelser fra ugen der er gået (næste uges madplaner er dog også velkomne).
Uanset om det er pasta med ketchup eller en crème brûlée der har været på menuen, er man velkommen til at dele det!
Denne tråd oprettes automatisk af botten hver søndag kl 6.
Hvis du har spørgsmål til botten eller ønsker at bruge den på et fælleskab, så skriv til @President_Pyrus@feddit.dk.
God søndag!
Lavede lassagne til 11 mennesker i fredags. Købte kødet ved en lokal slagter hvis kvæg går ca en km fra mit hus, så kan i den grad inspirere dyrevelfærden. Resultatet blev virkelig godt.
Det var da noget af en portion! Hvor mange fade fyldte det?
Fyldte en hel bradepande med høje kanter og et stort fad. Der var så mange rester af vi fem mennesker spiste af det i går og stadig havde lidt tilbage.
Andendags lasagne smager også fantastisk! Plejer også at lave en stor portion, så der er til et par dage
Ja det er genialt. Det tager bare lang tid hvis man vil brune løg og kød ordentligt.
I dag holder vi vejfest, hvor vi skal grille pølser og hakkebøffer. Jeg håber at vore grill kan følge med, ellers må vi låne fra naboerne :)
I går kom jeg sent hjem fra noget familie tam tam om eftermiddagen, og havde ikke meget overskud til at lave mad, så det blev til nogle pomfritter og hotwings. Det er ikke ligefrem verdens sundeste mad, men det smagte nu godt.
Ellers blev det blandt andet til en pastasalat i torsdags, med rester til frokost fredag.
I aften bliver det ret simpelt, men lækkert: Et flute med skinke, ost, tomat og rucola. Det kan anbefales!