Dette er tråden, hvor man kan snakke om sine madkreationer og madoplevelser fra ugen der er gået (næste uges madplaner er dog også velkomne).

Uanset om det er pasta med ketchup eller en crème brûlée der har været på menuen, er man velkommen til at dele det!

Denne tråd oprettes automatisk af botten hver søndag kl 6.

Hvis du har spørgsmål til botten eller ønsker at bruge den på et fælleskab, så skriv til @President_Pyrus@feddit.dk.

God søndag!

  • KlorofylA
    link
    fedilink
    arrow-up
    8
    ·
    3 months ago

    Lavede lassagne til 11 mennesker i fredags. Købte kødet ved en lokal slagter hvis kvæg går ca en km fra mit hus, så kan i den grad inspirere dyrevelfærden. Resultatet blev virkelig godt.

    • HejMedDig
      link
      fedilink
      arrow-up
      5
      ·
      3 months ago

      Det var da noget af en portion! Hvor mange fade fyldte det?

      • KlorofylA
        link
        fedilink
        arrow-up
        5
        ·
        3 months ago

        Fyldte en hel bradepande med høje kanter og et stort fad. Der var så mange rester af vi fem mennesker spiste af det i går og stadig havde lidt tilbage.

        • HejMedDig
          link
          fedilink
          arrow-up
          4
          ·
          3 months ago

          Andendags lasagne smager også fantastisk! Plejer også at lave en stor portion, så der er til et par dage

          • KlorofylA
            link
            fedilink
            arrow-up
            4
            ·
            3 months ago

            Ja det er genialt. Det tager bare lang tid hvis man vil brune løg og kød ordentligt.