Det er mandag, mine bekendte. Inspireret af https://feddit.dk/post/257712

På hedengangne dailyrush havde vi et par populære tråde, en hvor man kunne skrive, hvad man lige havde set af film og serier, og en anden med hvad man lige havde læst, og endnu en til spil man lige havde spillet.

Én ugentlig tråd med titlen “jeg har lige læst/set/spillet/hørt”, og så kunne man ellers give sin uforbeholdne mening om alt fra film og spil til podcasts og bøger.

Denne tråd oprettes automatisk af botten hver mandag kl 6.

  • SorteKaninMA
    link
    fedilink
    arrow-up
    7
    ·
    2 months ago

    Jeg er begyndt at læse Homo Deus af Yuval Noah Harari som vist er hans løse forudsigelse om hvad mennesket vil gå efter i fremtiden. Indtil videre har jeg store forhåbninger.

    • KlorofylMA
      link
      fedilink
      arrow-up
      5
      ·
      2 months ago

      Har du været igennem sabiens - en kort fortælling om menneskeheden? Købte den selv på Moesgaard Museum den anden dag, og nu ligger den og venter på mig til når aftenerne bliver koldere og mørkere ;)

      • SorteKaninMA
        link
        fedilink
        arrow-up
        3
        ·
        2 months ago

        Ja - Homo Deus er jo sådan en fortsættelse af den bog :) Den er mega fed forresten, glæd dig!

        • farsinuce
          link
          fedilink
          arrow-up
          2
          ·
          edit-2
          2 months ago

          Det er nogle gode bøger. Sapiens er klart den bedste, og den har rokket ved min forståelse af os som art; om vores historie fra de første mennesker og frem til nu, og hvordan vores liv er præget af fortællinger.

          Du kan godt glæde dig, @klorofyl.

          Homo Deus spår mere om fremtiden: “Hvor er mennesket på vej hen?”. En fortælling om vores historie fra nu og fremad. Den er god, men… den bygger mere på forfatterens kvalificerede gæt på fremtiden (før Trump og AI gennembrud, hvis jeg husker ret).

          Hans tredje bog “21 Lessons to the 21st century” handler om nu-nu. 🙂

          Og til september kommer hans fjerde bog “NEXUS”: om menneskets måde at kommunikere på og håndtere information gennem tiden. Den ser jeg meget frem til!

          Han har også udgivet værker i form af tegneserier (bøger) til den yngre generation.

  • DaKoTa
    link
    fedilink
    arrow-up
    6
    ·
    2 months ago

    Jeg har set den nye Deadpool og er egentlig godt tilfreds. Den er klart bedre end 2’eren og humoren var i top. Til gengæld så viste de traileren for borderlands, og jeg frygter, som fan af spillet, at det bliver noget plat. Lillith virker godt castet, om noget lidt gammel, men tiny tina er så ringe. Jeg håber at det er fordi de ikke har vist hendes bedste scener i traileren, men jeg frygter det værste

    • farsinuce
      link
      fedilink
      arrow-up
      3
      ·
      2 months ago

      Den nye Deadpool - altså den med Wolverine, som @Pomfritten nævner i tråden?

      Jeg kun set 1’eren. Foreslår du Deadpool+Wolverine fremfor Deadpool 2?

      • DaKoTa
        link
        fedilink
        arrow-up
        4
        ·
        1 month ago

        Yes, klart. DP og Wolverine er den jeg omtaler som 3’eren, og den er møj bedre end 2’eren. Den er også værd at se i biffen, hvis man godt vil det. Det er ikke altid at film er det værd, nu om dage

  • bobslaede
    link
    fedilink
    arrow-up
    5
    ·
    2 months ago

    Det regnede den anden dag, så jeg fandt en gammel raspberry Pi Zero 2, og fik kørt retro pie på den, så jeg kunne spille Tony Hawk med en af ungerne. Det var sjovt 🛹

    • SorteKaninMA
      link
      fedilink
      arrow-up
      3
      ·
      2 months ago

      Jeg er helt stoppet med at følge med i Marvel-filmene. De blev efterhånden lidt for ens og kvaliteten gik ned at bakke efter Endgame, synes jeg.

  • President_PyrusOPMA
    link
    fedilink
    arrow-up
    4
    ·
    2 months ago

    Jeg blev færdig med Arven, så nu hører jeg Murtagh, som udkom sidste efterår. Jeg kan varmt anbefale bogen hvis man har læst Arven-trilogien kvartetten serien. Og hvis man ikke har, så vil jeg anbefale at starte med at læse Eragon, og stole på mig når jeg siger at bogen er fantastisk selvom filmen var en katastrofe.