• KlorofylA
    link
    fedilink
    arrow-up
    5
    ·
    2 个月前

    Man ( nogen ) spiser jo også vinbergsbegle. Så hvorfor ikke dræbersnegle? Det er vist noget med at man holder vinbjergsnegle i fangeskab til deres tarme er tomme inden man slagter dem. Det samme bør man vel gøre med alle andre snegle der skal spises.

    Jeg har for mange følelses-blokader til at Proppe snegle i munden. Har prøvet med vinbergsbegle, og det var klamt. Lad og nu sige at man kunne få et kommercielt renset og forarbejdet produkt. Fx sneglefars, så skulle jeg da nok lige smage.

    • EvilCartyen
      link
      fedilink
      arrow-up
      4
      ·
      edit-2
      2 个月前

      Snegle med hus har meget mindre slim at forholde sig til, og smager faktisk fint. Kan også i allerhøjeste grad anbefale havsnegle, omend de er tæt på umulige at finde i dk. Man kan nogle gange få dem på Oli Bistro i Aarhus. På fransk hedder de ‘bulots’.

      Edit: jeg ville ikke spise en nøgensnegl, om det så er en skovsnegl eller end iberisk snegl. Med mindre jeg sf var ved at krepere af sult…

    • SorteKaninA
      link
      fedilink
      arrow-up
      4
      ·
      2 个月前

      sneglefars

      holy moly bare tanken 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢

      • KlorofylA
        link
        fedilink
        arrow-up
        5
        ·
        edit-2
        2 个月前

        Hehe ja. Men tror man kan vænne sig til meget. Der er fx mange udlændinge der synes det er vildt klamt at vi spiser grisehud. Men de fleste af os danskere spiser det med stort velbehag, alene af den grund at vi er vant til det ;). Jeg har lært mine børn at man skal smage på maden flere gange, så det må jeg også hellere selv efterleve.

        Edit: vende rette til vænne

        • HejMedDig
          link
          fedilink
          arrow-up
          2
          ·
          2 个月前

          Jeg glæder mig til dit indlæg i mad og drikke om din erfaring med hjemmelavet sneglefars!

          • KlorofylA
            link
            fedilink
            arrow-up
            2
            ·
            2 个月前

            Haha. Overlader det til de professionelle ;)

    • President_PyrusOPMA
      link
      fedilink
      arrow-up
      3
      ·
      2 个月前

      Jeg er generelt meget glad for det franske køkken - det er for eksempel genialt at koge kød mørt i sin egen brune sovs, som man gør med boeuf bourguignon. Jeg indrømmer at jeg aldrig har smagt snegle, men det er simpelthen et punkt hvor jeg står af, og siger nej tak.