• @HejMedDig
    link
    421 days ago

    Jeg har tilsvarende i sort/rødt design. Købte det i Netto for omkring 15 år siden. Det kom sammen med en cdrom med UAE Amiga emulator, kickstart ROM og en masse gl crackede Amiga spil

  • @SorteKaninMA
    link
    321 days ago

    Cool, hvilket spil spiller du? :)

    • @countstexOP
      link
      English
      219 days ago

      Super Arcade Racing på Steam. Spillet bruger kun styring (rat??), speeder og bremse.

      Minder mig lidt om Super Cars på Atari ST/Amiga

  • @bstix
    link
    321 days ago

    Jeg købte nogenlunde samme model i rød/sort for nogle år tilbage. Der var også nogle Amiga spil med. Total nostalgi. På vejen hjem havde jeg store forhåbninger om selv at lave spil i samme stil som kunne bruge den slags joystick. De fleste moderne spil er jo slet ikke egnet til det.

    Jeg er ked af at sige at jeg kun har brugt det 1 gang, eftersom halvdelen af spillene ikke virkede ordentligt, og jeg fik aldrig lavet noget spil til det.

    Efter at være tilvænnet til brugen af piletasterne og en mus som ikke bare er en pil styret af et joystick, så er det simpelthen for meget arbejde at rive rundt med sådan en bandit. Det var som om det var meget hårdt?! Jeg mindes at det var nemmere, men da jeg så fandt det originale C64 competition pro frem fra loftet, så var det sgu det samme…

    Jeg har det stadigvæk, så hvis du har nogle tips til hvad der egentligt virker godt, så post endeligt dine erfaringer.

  • @President_Pyrus
    link
    221 days ago

    Åh, jeg savner at sætte mit joystick i fjernsynets scart stik, og så spille spil på det. Det var altså mere simpelt i gamle dage!

    • @MummifiedClient5000
      link
      dansk
      521 days ago

      I gamle dage var der altså en computer imellem fjernsynet og joysticket.