• @cute_astronaut
    link
    511 days ago

    Jeg er lidt interesseret i at se stemmetallene for min valgkreds, hvis de svare til de andre kan vi godt en gang for alle sige at valgplakater ikke har noget at sige, for det virker til at der stort set ikke er nogen partier der har gidet at sætte nogen op der hvor jeg bor. Jeg har set to fra SF en fra de radikale og det er mere eller mindre det.

    • @President_PyrusM
      link
      411 days ago

      Selv hvis valgplakater ikke ændrer på selve valgdeltagelsen (hvilket jeg mener de gør), så er det jo ikke den eneste effekt valgplakater (måske) har. En anden er jo at de viser folk hvem der stiller op, og giver noget synlighed som man ikke kan få på andre måder, efter min mening heller ikke ved reklamer andre steder.

      • @cute_astronaut
        link
        411 days ago

        Jeg kan se at ganske forudsigeligt var valgdeltagelsen i min valgkreds lavere end sidst, men det med at der stort set ikke sættes plakater op viser også at de enten ikke gider at sætte dem op uden for de større byer, og det plejer de nu nok at gøre til folketing og kommunalvalg, eller også viser det vel mere at dem der sætter plakaterne op ikke selv rigtig gider at gøre det for et Europaparlamentsvalg.

      • @drkt@lemmy.dbzer0.com
        link
        fedilink
        411 days ago

        De valgplakater der bliver opsat udgør ikke engang 5% af de folk der kan stemmes på så det argument køber jeg ikke.

      • Ekky
        link
        fedilink
        3
        edit-2
        11 days ago

        Jeg tænker at du har ret i, at de giver synlighed. De giver mig i hvert fald mindre lyst til at stemme på dem, og øger irritationen mod politikerne i helhed.

        Edit: For mit vedkommende, så kigger jeg altid på partiernes websider og på opstillendes uddybende svar i test, og jeg ville mene at man kan formidle en del mere information om de opstillende via. en pæn webside end på en plakat.

  • @farsinuce
    link
    3
    edit-2
    11 days ago

    Bl.a. én af mine gamle studiekammerater, som jeg ofte snakker snakkede med. He’s dead to me 👀