Det er mandag, mine bekendte. Inspireret af https://feddit.dk/post/257712

På hedengangne dailyrush havde vi et par populære tråde, en hvor man kunne skrive, hvad man lige havde set af film og serier, og en anden med hvad man lige havde læst, og endnu en til spil man lige havde spillet.

Én ugentlig tråd med titlen “jeg har lige læst/set/spillet/hørt”, og så kunne man ellers give sin uforbeholdne mening om alt fra film og spil til podcasts og bøger.

Denne stickytråd oprettes automatisk af botten hver mandag kl. 7, hvis intet er forkert . Eventuelle ændringer kan forkomme.

 • EvilCartyen
  link
  fedilink
  arrow-up
  6
  ·
  2 months ago

  Jeg har spillet Medieval Dynasty, og så har jeg set det eneste lorte-tv som jeg gider se - Naked and Afraid XL på Max. Jeg kan ikke forklare hvorfor jeg synes det er sjovt, men det er det bare.

  • farsinuce
   link
   fedilink
   arrow-up
   3
   ·
   2 months ago

   Spiller du single player eller det ny co-op? Har du valgt standard settings, eller gør du noget for at undgå weight/xp grind?

   • EvilCartyen
    link
    fedilink
    arrow-up
    3
    ·
    2 months ago

    Jeg spiller næsten kun single player spil generelt. Jeg har ikke gjort noget for at undgå grind :D If anything synes jeg egentlig det er lidt for nemt, men jeg har også spillet rigtigt meget Unreal World hvor det tager lang lang tid at lave en bjælkehytte.

 • SorteKaninMA
  link
  fedilink
  arrow-up
  2
  ·
  2 months ago

  Er startet på Monster (anime fra 2004). Den er meget god.