Det er mandag, mine bekendte. Inspireret af https://feddit.dk/post/257712

På hedengangne dailyrush havde vi et par populære tråde, en hvor man kunne skrive, hvad man lige havde set af film og serier, og en anden med hvad man lige havde læst, og endnu en til spil man lige havde spillet.

Én ugentlig tråd med titlen “jeg har lige læst/set/spillet/hørt”, og så kunne man ellers give sin uforbeholdne mening om alt fra film og spil til podcasts og bøger.

Denne stickytråd oprettes automatisk af botten hver mandag kl. 7, hvis intet er forkert . Eventuelle ændringer kan forkomme.

  • @EvilCartyen
    link
    617 days ago

    Jeg har spillet Medieval Dynasty, og så har jeg set det eneste lorte-tv som jeg gider se - Naked and Afraid XL på Max. Jeg kan ikke forklare hvorfor jeg synes det er sjovt, men det er det bare.

    • @farsinuce
      link
      316 days ago

      Spiller du single player eller det ny co-op? Har du valgt standard settings, eller gør du noget for at undgå weight/xp grind?

      • @EvilCartyen
        link
        316 days ago

        Jeg spiller næsten kun single player spil generelt. Jeg har ikke gjort noget for at undgå grind :D If anything synes jeg egentlig det er lidt for nemt, men jeg har også spillet rigtigt meget Unreal World hvor det tager lang lang tid at lave en bjælkehytte.

  • @SorteKaninMA
    link
    216 days ago

    Er startet på Monster (anime fra 2004). Den er meget god.