Jeg har en firmakonto hos Revolut med deres “Basic plan”, der hidtil har været gratis. Nu skriver de til mig, at det skal til at koste 85 kroner om måneden. Det er jo ingen formue, men jeg er alligevel irriteret over det.

Jeg forsøgte at bruge min Wise-konto som NemKonto, men det kan man ikke. Er der andre muligheder for at få en gratis firmakonto?

  • @SorteKaninMA
    link
    72 months ago

    Det er den helt klassiske metode - start gratis/billigt for at tiltrække kunder og sæt så prisen op når du har en masse kunder. De fleste gider ikke skifte alligevel.

    • Limfjorden
      link
      dansk
      42 months ago

      Vi ser samme proces mede strømme-tjenester som Netflix og Prime nu.

    • @Marand
      link
      21 month ago

      Ja, det sker så tit at jeg ikke engang bliver forarget mere. Man må bare nyde det mens det varer og så tage videre når showet stopper.

  • @Grippler
    link
    52 months ago

    85kr er billigt for en firma konto…de fleste banker tager 250-500/mnd for det.

    • @Rungester
      link
      32 months ago

      Nordea har en plan til 105kr i kvatalet. Men man skal heller ikke regne med meget hjælp til noget som helst for de penge.

      • @blaamejseOP
        link
        32 months ago

        Jeg synes ikke lige, jeg kunne finde noget om en firmakonto til 105 kroner i kvartalet. Har du et link?

        • @Rungester
          link
          31 month ago

          Hmm. Ikke rigtigt. Det hedder Nordea Business Base, som jeg har i min virksomhed. Det kan være at det er et udgået produkt. De trækker 105 kr i kvartalet for det. Men jeg har godt nok også været ved at rive håret ud over deres elendige service! Det er faktisk så galt at jeg skifter over til Nykredit og betaler det mere, for så at få noget realt service tilknyttet