Vi har gjort några förbättringar till veckotrådarna på feddit.se för att korrigera felstavningarna och göra diskussionen mer läsbar. Tack för din förståelse!

  • @KlorofylM
    link
    6
    edit-2
    2 months ago

    Har faktisk nået en del.

    Har malet et helt børneværelse, og maler et til i dag. Der er dækket op og det hele, så det er bare at gå i gang. Har også fået samlet 5 nye ikeamøbler til børneværelserne.

    Ville gerne have tjekket op på den ca 1 km lange indhegning jeg lavede til mine køer den anden dag. Det har jeg ikke nået endnu, men når det i løbet af i dag.

    Ville også gerne have fået ryddet op på gårdspladsen, men det når jeg ikke.

    Har heller ikke nået at lave så meget brænde som jeg gerne ville. Det skal helst gøres inden træerne suger vand op. Måske skulle jeg bare fælde træerne og så kunne jeg opgøre det til brænde senere.

    Har heller ikke nået at hygge så meget med ungerne som jeg gerne ville. Øv øv. Heldigvis har de nogle høj kvalitets bedsteforældre der hygger om dem.

    Edit: og det vigtigste, har fået hængt et forsatsvindue jeg lavede inden vinteren startede op. Det har faktisk stået hele vinteren og ventet på at jeg fik monteret hængsler. Det er lidt skørt. Det tog 30 min at få sat det op. Men kunne nok have sparet en del på varmeregningen ved at få det op.

  • @SorteKaninMA
    link
    52 months ago

    Mit køkkenarmatur lækker. Er nok nødt til at købe nyt og udskifte det. Fik jeg det gjort? Næh, det drypper jo kun lidt… Det må blive en anden dag.

    (tog mig alt for lang tid at fatte posten…)

    • @KlorofylM
      link
      42 months ago

      Er det et helt billigt armatur, eller tilnærmelsesvist noget kendt mærke ? Hvis det fx er et Damixa kan du købe dele til det. Hvis du køber en åbne/lukke reservedel så husk at den skal åbne/lukke den rigtige vej.

      • @SorteKaninMA
        link
        32 months ago

        Det ser rimelig billigt ud. Men jeg er egentlig alligevel ikke glad for formen på den, så udskifter den nok uanset hvad.

  • @EvilCartyen
    link
    52 months ago

    Uironisk, så skriver jeg på de communities jeg modererer at der må postes på alle nordiske sprog, alle rigsfællesskabets sprog, samt på engelsk 🙂

    • @SorteKaninMA
      link
      22 months ago

      Mener du ikke at sideregel 2 dækker det nok? Bare nysgerrig.

      • @EvilCartyen
        link
        22 months ago

        Mangler jo i hvert fald færøsk og grønlandsk 🙂men jeg satte bare regler op for “mine” communities uden at forholde mig specielt meget til de overordnede feddit.dk-regler.

  • Limfjorden
    link
    dansk
    42 months ago

    Jeg fortsætter mit lakeringsarbejde. Det går bedre og bedre. Jeg er dog ikke begyndt på bådens ror endnu, da der ikke er plads til det i garagen. Jeg fik dog lavet lidt ekstra plads.

  • @VonReposti
    link
    32 months ago

    Jeg har et par flyttekasser som jeg skal have tømt og smidt ud. Det må så blive næste ferie…

  • @President_PyrusM
    link
    22 months ago

    Jeg købte krydderurter til at plante i min altankasse i sidste uge. Jeg har ikke fået plantet dem endnu, og går ind i en travl uge nu.