Findes der et overlay i stil med res, der kan bruges til at filtrere på indlæg og kommentarer, så man eksempelvis kan vælge kun at se uåbnede indlæg eller indlæg med nye kommentarer, og vælge kun at se nye kommentarer til et indlæg? Indtil videre er det til at overskue, men jeg kan forestille mig at det kan blive lidt udfordrende, hvis vi lige pludselig har halvdelen af postene fra /r/Denmark her i stdet.

  • aponigricon
    link
    fedilink
    arrow-up
    6
    ·
    1 year ago

    Jeg synes jeg så nogen i !technology@beehaw.org der arbejdede på det, men alle de store instanser er ved at blive krammet ihjel så det er svært at tjekke. Hvis jeg husker rigtigt er det ikke udgivet endnu, men der arbejdes på det.

  • SorteKaninMA
    link
    fedilink
    arrow-up
    5
    ·
    edit-2
    1 year ago

    Ikke endnu tror jeg. Lemmy er stadig ret ungt og der er nok en del features der ikke er helt på plads. Jeg tror det vil komme med tiden, især nu når der er så mange flere der bruger Lemmy. Du kan selv tage et kig på koden for frontenden hvis du vil. Derinde kan du også lave feature requests osv. (husk at tjekke om den findes allerede).

  • blaamejsen
    link
    fedilink
    arrow-up
    3
    ·
    1 year ago

    Man kan håbe at Lemmys API ikke er alt for forskelligt fra Reddit, så er der et godt udgangspunkt for at en custom app skrives om