• @silver_wings_of_morning
    link
    6
    edit-2
    5 months ago

    Koyr á Føroyar!

    Sindsyg spændende kamp. Ville være utroligt hvis vi vandt den næste kamp, for så er vi videre (tror jeg nok).

    5000 ud af 13000 tilskuerpladser!

    En detalje som måske var svær at høre er at de færøske tilskuere lærte sig den norske national sang (første vers i hvert fald) så de kunne synge med før kampen startede. Det var i hvert fald planen og man kunne høre tilskuerne sang meget godt med den norske nationalsang, så jeg tror færingerne sang med. Det synes jeg egentlig var rigtigt godt gjort.

    EDIT: Det var også planen at synge den færøske nationalsang i det sidste minut af kampen, men jeg tror det blev så spændende at de glemte det lol…

    • @President_PyrusOPM
      link
      55 months ago

      Jeg skal gerne indrømme at jeg ikke lige fik fulgt så meget med i første del af kampen. Jeg havde den og Danmarks kørende på hver sin skærm. Men jeg skruede gradvist op for Færøernes kamp og ned for Danmarks i løbet af 2. halvleg. Danmarks kamp var vundet, mens Færøernes nærmest blev mere og mere spændende. Jeg synes ikke det er overdrevet at kalde det den mest spændende håndboldkamp (jeg har set) siden Danmark-Egypten kvartfinalen ved VM i Egypten.

  • @President_PyrusOPM
    link
    55 months ago

    Det her er fucking vildt. Færøerne er med i sin første håndbold EM slutrunde, og de gav Slovenien kamp til stregen i torsdags. I dagens kamp, som blev spillet samtidig med vores egen mod Grækenland, bliver Færøerne ved med at udligne indtil cirka 10 minutter før slut. Der ender de bagud med cirka 3 mål. Med 1 minut til slut er de stadig 2 mål bagud, men scorer 30 sekunder efter et mål efter en kontrascoring. Med 4 sekunder igen laver Norge et straffekast og rødt kort på grund af en dribling med bolden. Den scorer Færøerne på og udligner dermed og skaffer sig point i kampen.