• @bstix
    link
    English
    56 months ago

    Jeg elsker snevejr. Kombinationen af meget sne og fygning har givet snedynger på over en meters højde i haven. Det har jeg ikke set herhjemme siden 80erne. Ungerne har fået snefri i morgen, som ellers var første skoledag efter ferien. Jeg håber det bliver lidt mere roligt vejr så de kan grave huler i sneen, ligesom jeg selv gjorde for fyrre år siden.

    Jeg tvivler på at jeg selv kan komme afsted på arbejde. Min vej er helt lukket og bliver ikke ryddet af kommunen. Der er for meget til gøre det med sneskovl. I betragtning af det helvede jeg var igennem i dag, så er det ikke umagen værd at forsøge, så det bliver nok en hjemmearbejdsdag.

    • @UnderbroenOP
      link
      36 months ago

      Det lyder også virkelig fantastisk - jeg har også varme (kolde?) minder om de meterhøje sammenføgne dynger i haven og opad huet, men det er godt nok lang tid siden sidst. Jeg husker utvivlsomt forkert, men jeg husker det som, vi havde snefri mindst én gang, men også ofte flere gange, om året. Det kunne jeg godt unde mine egne unger at prøve, selvom de sikkert bare bliver udsat for hjemmeundervisning på en skærm til den tid.

  • @President_Pyrus
    link
    56 months ago

    Og samtidig er det gråt, kedeligt og øsregnvejr i København. Jeg vil gerne have noget sne!

    • @SorteKaninMA
      link
      66 months ago

      Foretrækker klart sne frem for gråt og kedeligt vejr!