Det er mandag, mine bekendte. Inspireret af https://feddit.dk/post/257712

På hedengangne dailyrush havde vi et par populære tråde, en hvor man kunne skrive, hvad man lige havde set af film og serier, og en anden med hvad man lige havde læst, og endnu en til spil man lige havde spillet.

Én ugentlig tråd med titlen “jeg har lige læst/set/spillet/hørt”, og så kunne man ellers give sin uforbeholdne mening om alt fra film og spil til podcasts og bøger.

Denne stickytråd oprettes automatisk af botten hver mandag kl. 7. Eventuelle ændringer kan forkomme.

  • @KlorofylM
    link
    9
    edit-2
    8 months ago

    denne i fredags. Jeg vidste slet ikke hvad jeg gik ind til. Jeg er ret anonym her inde, så tør godt indrømme at jeg bogstavelig talt sad og græd som et lille barn. Havde ingen kontrol.

    Kendte - utroligt nok og til min kones store forbavselse - ikke til historien om bombardementet af den franske skole på Frederiksberg. Så jeg var virkelig slet ikke forberedt. Troede bare jeg havde fundet en ok dansk film med ok IMDb score. Damn, den lagde mig ned.

    Filmen er en beretning om en meget tragisk hændelse: englænderne bomber ved et uheld en skole med over 500 børn i. De skulle have ramt Shellhuset, som var hovedkvarter for Gestapo. 4 bomber kom ind i skolen, som brændte totalt ned. 86 børn og 18 voksne omkom. Totalt i området omkring skolen omkom 250 mennesker og 900 mistede deres hjem.

  • @EvilCartyen
    link
    68 months ago

    Jeg er hoppet tilbage til Crusader Kings III, de må have gjort et eller andet i de seneste par patches for jeg oplever det som et meget sjovere spil end sidst jeg spillede det.

    • @President_PyrusM
      link
      48 months ago

      Jeg har også siddet og forenet Skandinavien som Sigurd Orm-i-Øje CK3 de sidste par dage. Det er ved at blive et godt spil, men jeg savner stadig en del spilelementer fra CK2. Der var der for eksempel ikke det spil hvor jeg ikke blev medlem af satanisterne.

      • @EvilCartyen
        link
        38 months ago

        Jeg hadede virkeligt det der kult-spam, der var sgu snart ikke en hertug der ikke var skabs-satanist. Synes det var alt alt for dominerende.

        Og så synes jeg det skulle være MEGET sværere at holde sammen på et stort rige.

  • @SocialNomad
    link
    48 months ago

    Efter at have spillet demoen færdig fik jeg Bombe i fødselsdagsgave. Det er lidt ala mine stryger, men i stedet for selv at stryge minerne skal man programmere spillet til at gøre det for en. Ved godt det nok ikke lyder super sjovt sådan som jeg forklarer det, men det er lige mig! :)

  • @SorteKaninMA
    link
    3
    edit-2
    8 months ago

    Jeg er startet på The Talos Principle 2. Jeg kan virkelig ikke anbefale det spil nok (1’eren inkluderet). Det er helt utroligt. Aldrig har et spil fået mig til at tænke så meget, og det er ikke pga. at det er et puzzle spil.

  • @Marand
    link
    38 months ago

    Har spillet ca. 10 timers Halls of Torment disse uger, en Diablo inspireret Vampire Survivor (eller hvad genren hedder?). Meget gennemført, godt at lytte til podcasts til og slå hjernen fra i.

    • @farsinuce
      link
      38 months ago

      Tak for deling. Den kommer lige på ønskelisten.