Ah så er det for alvor blevet efterår med alt hvad det bringer. Den store overraskelse i år er, at gulvvarmen eller gasfyret ikke virker og ingen umiddelbart kan finde ud af hvorfor. Så det er jo den perfekte anledning til simremad.

Der er i forvejen en del forskelligt lignende på menuen (Osso Buco, coq au vin, ragout etc.), men der er altid plads til forbedringer, fornyelser, tips og tricks! Hvad er din yndlingsopskrift? Hvad er dit yndlingstrick?

    • UnderbroenOP
      link
      fedilink
      arrow-up
      4
      ·
      1 year ago

      Det er svært at argumentere i mod den slags genialitet - solidt!

      • President_PyrusMA
        link
        fedilink
        arrow-up
        6
        ·
        1 year ago

        Og det smarte ved den ret er at man skal bruge 2 flasker rødvin (helst Bourgogne) - en til maden og en i maden. Så under madlavningen skal man selvfølgelig skænke sig et lille glas, så man kan smage på sagerne :)