Dette er tråden, hvor man kan snakke løst og fast om alt der har med mad at gøre.
Hvad har du lavet i ugens løb, og hvad står menuen på i weekenden? Uanset om menuen er pasta med ketchup eller créme brûlée, er man velkommen til at dele det
Denne tråd oprettes automatisk af botten hver torsdag kl 6.
Hvis du har spørgsmål til botten eller ønsker at bruge den på et fælleskab, så skriv til @President_Pyrus@feddit.dk .
God lille-fredag og bon appétit!
Jeg lavede kyllingesuppe i søndags, som jeg så har spist rester af siden. Et godt tip er at krydre den rigeligt med gurkemeje. Det giver en flot gul farve og en let styrke, som er utrolig lækkert til kylling.
Og jeg har sgu lige lavet mig en lille pastadej. Så det bliver til en carbonara med hjemmelavet pasta til aftensmad. Og naturligvis med guanciale og pecorino!
Carbonara er sindsygt godt, og en fuckfinger lige i ansigtet på enhver ernæringsekspert 😄
Særligt når man fik lavet pasta af 2 æg og 200 gram mel til én oerson. Til gengæld er der noget smukt i at man har en ret, der kræver mindst tre forskellige dyr. Guancialen laves af svinekæber, pecorino er en ost der laves på fåremælk og så æg fra hønsene.
Gårsdagens aftensmad: butter chicken med hvidløgsnaan
Kom lidt sent i gang med grillen, men prøver at langtidsgrille et stykke bov fra dexter-kvæg. Har tidligere haft ok held med “slange metoden” i weberen.
Har ligget i en rub med ancho, chipotle, cayenne, salt sukker, løg og hvidløgs-pulver og lidt sennep natten over. Håber den gider at blive mør. 😄
Går det efter planen skal den blive til fyld i tacos.
Dejligt at have ferie og hygge med de her ting 🙂
Guacamole, pico de gallo, frijoles refritos, hjemmegjorte majs tortillas, og et stykke ko der er trukket i stykker (og en hund)
Måske er det en kulturting. Men jeg finder det lidt grænseoverskridende at trække en hund i stykker.
Din mad ser mega lækker ud. Hvor får du Dexter fra?
Vi kender en der kender en, du ved 🙂
Flink gammel gut der opdrætter dem.
Har du muligheden så prøv et stykke
Holder selv skotsk højland. Håber jeg får tid ( energi ) til at slagte en til efteråret.
Har ikke det store at berette om madmæssigt.
Vi får en del retter bestående af vildsvin ( fra Sverige ), tomat, urter og en del bønner og linser. Kan godt lide den måde man bliver mæt på, og hvor hurtigt det er at spise ;)
Elles blev hustruen og jeg nødt til at tage på pizzaria tidligere på ugen. Vi skulle egentlig have været til fælles forældremøde, men min hustru påkørte en stor sten der blev skubbet hen ad vejen af en anden bil, hvilket punkterede dækket og lavede en kedelig bule i fælgen. Jeg havde valget mellem at køre ud og rede min hustru, eller at tage alene til forældremøde, og lade hende stege på en landevej udenfor en mellemstor sjællandsk by. Jeg valgte selvfølgelig at rede min dejlige hustru, hvilket bevirkede, at vi ikke kunne nå forældremødet. Men da børnene nu alligevel blev passet, kunne vi lige så godt tage ud og spise:
Glasset er da bestemt halvt fyldt hos dig. Bilen punkterede og fik en bule, men skidt pyt, I slap for forældremøde og spiste pizza i byen :)
Hehe ja, det kan der måske være noget om. Tror det handler om, at det er hændelser jeg alligevel ikke har kontrol over. Så hvorfor lade sig påvirke? Det er bare ting der sker hen ad vejen som man må tage sig af ;)