Det er mandag, mine bekendte. Inspireret af https://feddit.dk/post/257712

På hedengangne dailyrush havde vi et par populære tråde, en hvor man kunne skrive, hvad man lige havde set af film og serier, og en anden med hvad man lige havde læst, og endnu en til spil man lige havde spillet.

Én ugentlig tråd med titlen “jeg har lige læst/set/spillet/hørt”, og så kunne man ellers give sin uforbeholdne mening om alt fra film og spil til podcasts og bøger.

Denne stickytråd oprettes automatisk af botten hver mandag kl. 7. Eventuelle ændringer kan forkomme.

  • @MildlyArdvark
    link
    49 months ago

    Jeg fik set Oppenheimer i biffen og var pænt begejstret. De nye Wes Anderson kortfilm på Netflix kan også noget. Ellers er den stået på Baldurs Gate 3, når der har været tid til overs.

  • @EvilCartyen
    link
    39 months ago

    PC: Jagged Alliance 3

    TV: We Own this City & Babylon Berlin

    Bræt: Magic the Gathering

    Hørt: Aunty Donna podcast, Radio Tour, Veloropa, This American Life. Der er også en ny sæson af Heavyweight jeg vil i gang med.

    • @Underbroen
      link
      39 months ago

      Jeg har overtalt konen til at se the Wire (gense for mit vedkommende), så jeg har store forhåbninger til We Own This City, hvad siger du til den?

      • @EvilCartyen
        link
        39 months ago

        Jeg synes det var rigtigt godt, men det er ikke en decideret efterfølger til The Wire.

        Det foregår i Baltimore og har med politiet at gøre, men det er en anden type narrativ der i øvrigt er baseret på en sand historie. Afsnittene foregår i en række flashbacks hvor du følger de centrale aktører, og man skal nogle gange holde tungen lige i munden for at holde styr på kronologien.

        Jeg synes det er en god serie (miniserie vel), men hvis man forventer The Wire 2 så bliver man overrasket. Det er noget helt andet.

        • @Underbroen
          link
          39 months ago

          Fedt, godt at høre: både at den er god og at det ikke er en decideret 2er.

  • @Underbroen
    link
    29 months ago

    Jeg er begyndt at lytte til to podcasts, som næsten altid får mig i godt humør: Off Menu og Conan Needs A Friend. Derudover er jeg glad for, at Wichmaskinen ikke længere er på podimo.