Dette er tråden, hvor man kan snakke løst og fast om alt der har med mad at gøre.

Hvad har du lavet i ugens løb, og hvad står menuen på i weekenden? Uanset om menuen er pasta med ketchup eller créme brûlée, er man velkommen til at dele det

Denne tråd oprettes automatisk af botten hver torsdag kl 6.

Hvis du har spørgsmål til botten eller ønsker at bruge den på et fælleskab, så skriv til @President_Pyrus@feddit.dk .

God lille-fredag og bon appétit!

  • President_PyrusMA
    link
    fedilink
    arrow-up
    5
    ·
    13 days ago

    Pandestegt kullerfilet med fettuccine og citronsauce til aftensmad. Det fungerer altså når der er fisk på tilbud!

    • Tralle
      link
      fedilink
      arrow-up
      4
      ·
      edit-2
      13 days ago

      Uha uha! Det er dælme godt

      Hvordan laver du citronsaucen?

      • President_PyrusMA
        link
        fedilink
        arrow-up
        4
        ·
        13 days ago

        En sjat hvidvin (den man skal drikke til maden) kommes i en kasserolle og bringes i kog. Samtidig rives citronskal i. Når hvidvinen er kogt lidt ind kommes fløde og citronsaft (jeg bruger normalt saften af 1,5 citron til et halvt glas vin), og den smages til med salt og peber. Jævnes med maizena. Det er virkelig simpelt og nemt, men fungerer vildt godt til fisk.

        • Tralle
          link
          fedilink
          arrow-up
          3
          ·
          edit-2
          13 days ago

          Lækkert, tænker det skal prøves en dag!

          Jeg plejer at lave en roux og så hvidvin, fiskefond citron og kapers.

          En lille ekstra. Der kan laves på trangia.

          Som luksus vandremad tager jeg snittet fennikel, løg, hvidløg og gulerødder med, svitser lidt, hælder hvidvin på så det dækker, lægger fisken i og damper fisken i det. Koger pastaen. Tager fisken op fløde i og så vender man pastaen i og serverer fisken til.