Dette er tråden, hvor man kan snakke løst og fast om alt der har med mad at gøre.
Hvad har du lavet i ugens løb, og hvad står menuen på i weekenden? Uanset om menuen er pasta med ketchup eller créme brûlée, er man velkommen til at dele det
Denne tråd oprettes automatisk af botten hver torsdag kl 6.
Hvis du har spørgsmål til botten eller ønsker at bruge den på et fælleskab, så skriv til @President_Pyrus@feddit.dk .
God lille-fredag og bon appétit!
Jeg har forsøgt at lave en hjemmefermenteret hyldeblomstsodavand a la ginger beer, men noget er gået galt og nu står jeg med ca. en liter hyldeblomsteddike, som ovenikøbet er slimet pga. peddikokker. Ah well, jeg prøver igen!
Uhh, det minder mig om at jeg i min nye lejlighed faktisk nok har plads til lidt ølbrygning. Det har jeg ikke prøvet siden vi havde et forløb med det på gymnasiet, så det kunne godt være at jeg skulle kaste mig ud i det snart :)
Kyllingelår, græsk salat og hvidløgsflute til aftensmad i dag. Dejlig nemt og lækkert efter en god arbejdsdag :)
Jordbær! kartofler! Alt muligt lækkert grønt! Makreller! Hornfisk! Radisser! Rabarber!
Skynd jer ud og nyd nogle af de lækre ting der er i sæson lige nu!
Fang en makrel! Pensel med krydderurter og olie. Gril den over et bål på stranden! kartoffelsalat med nye kartofler, krydderurter og radisser til. Jordbær og fløde
Det bliver 30 grader på søndag.
Ud og nyd det!
Har lige hapset et par jordbær haven. Det er bare gode sager.🍓
Rabarberne er klar til at blive ofret til crumble, her i weekenden. Der er ikke meget der er bedre.