Dette er tråden, hvor man kan snakke løst og fast om alt der har med mad at gøre.

Hvad har du lavet i ugens løb, og hvad står menuen på i weekenden? Uanset om menuen er pasta med ketchup eller créme brûlée, er man velkommen til at dele det

Denne tråd oprettes automatisk af botten hver torsdag kl 6.

Hvis du har spørgsmål til botten eller ønsker at bruge den på et fælleskab, så skriv til @President_Pyrus@feddit.dk .

God lille-fredag og bon appétit!

  • Underbroen
    link
    fedilink
    arrow-up
    4
    ·
    3 hours ago

    Jeg har forsøgt at lave en hjemmefermenteret hyldeblomstsodavand a la ginger beer, men noget er gået galt og nu står jeg med ca. en liter hyldeblomsteddike, som ovenikøbet er slimet pga. peddikokker. Ah well, jeg prøver igen!

    • President_PyrusMA
      link
      fedilink
      arrow-up
      1
      ·
      1 hour ago

      Uhh, det minder mig om at jeg i min nye lejlighed faktisk nok har plads til lidt ølbrygning. Det har jeg ikke prøvet siden vi havde et forløb med det på gymnasiet, så det kunne godt være at jeg skulle kaste mig ud i det snart :)

  • President_PyrusMA
    link
    fedilink
    arrow-up
    6
    ·
    6 hours ago

    Kyllingelår, græsk salat og hvidløgsflute til aftensmad i dag. Dejlig nemt og lækkert efter en god arbejdsdag :)

  • Tralle
    link
    fedilink
    arrow-up
    8
    ·
    edit-2
    7 hours ago

    Jordbær! kartofler! Alt muligt lækkert grønt! Makreller! Hornfisk! Radisser! Rabarber!

    Skynd jer ud og nyd nogle af de lækre ting der er i sæson lige nu!

    Fang en makrel! Pensel med krydderurter og olie. Gril den over et bål på stranden! kartoffelsalat med nye kartofler, krydderurter og radisser til. Jordbær og fløde

    Det bliver 30 grader på søndag.

    Ud og nyd det!

    • bobslaede
      link
      fedilink
      arrow-up
      5
      ·
      3 hours ago

      Har lige hapset et par jordbær haven. Det er bare gode sager.🍓

      Rabarberne er klar til at blive ofret til crumble, her i weekenden. Der er ikke meget der er bedre.