Dette er tråden, hvor man kan snakke løst og fast om alt der har med mad at gøre.
Hvad har du lavet i ugens løb, og hvad står menuen på i weekenden? Uanset om menuen er pasta med ketchup eller créme brûlée, er man velkommen til at dele det
Denne tråd oprettes automatisk af botten hver torsdag kl 6.
Hvis du har spørgsmål til botten eller ønsker at bruge den på et fælleskab, så skriv til @President_Pyrus@feddit.dk .
God lille-fredag og bon appétit!
Hvis I skal lave en stor portion mad til flere dage, hvilke retter går I så efter? Jeg trænger til lidt inspiration.
Ethan cheblavovovski, eller hvad han hedder, brasierer et stort stykke kød som han bruger til forskellige ting i løbet af ugen.
Men som Pyrus skriver så er det ofte noget gryderet der egner sig bedst til frysning og er nemt at variere over ugens løb.
Ellers kog en kylling eller 3, så er der suppe, tarteletter og hønsesalat.
Oftest kødsovs, som jo kan varieres en del. Men ellers så ting som chili con carne, mørbradgryde og andre gryderetter, som er nemme at fryse ned i portioner.